Blogi

Miksi eMentor on olemassa

-Osaamisen vahvistamisella sisäilmaongelmaan käsiksi Taustasta: Koska Suomessa on alkanut/alkamassa miljardien ja miljardien eurojen P1 rakennusprojektit, on myös asiaan liittyvää kouluttautumista tehostettava merkittävästi nykyisestään. Myös P1 koulutuksen laatua pitää saada selvästi ylös. Kouluttaminen verkossa on tehokasta, tasaisen huippulaadukasta ja takaa sen […]

Lue lisää ›

Ajatuksia P1 ja P2 luokituksista

Rakennusala on muutoksessa. Puhtaudenhallinta on nousemassa omalle paikalleen yhdeksi työvaiheeksi muiden joukossa, jolle ymmärretään yhä useammin antaa tilaa ja aikaa. Puhtaudenhallinnan tavoitetason ja toimintamallien kuvaaminen on kuitenkin vielä kehitysasteella. Puhtausluokkia on kaksi: P1, joka tähtää käyttäjille hyvään sisäilmaan (S1 tai […]

Lue lisää ›
Tampere, Helsinki, Hämeenlinna,...
Lue lisää »

Yhteydenotto

Voit halu­tes­sasi täyt­tää yhtey­den­otto­lomak­keen jonka jäl­keen myyn­timme on yhtey­dessä Sinuun noin vii­kon kulu­essa. Kii­reel­li­sissä tapauk­sissa suo­sitte­lemme otta­maan yhtey­den suo­raan myyn­tiimme.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Palvelun laatu

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Sunday, 17-Mar-19 14:17:13 PDT. The current time is Friday, 22-Mar-19 10:17:41 PDT.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Please refer to our Error Message Reference.
Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.