Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä
Ylöjärven Kauppahuone Oy, www.ylojarvenkauppahuone.fi, info@ylojarvenkauppahuone.fi

2. Rekisteriasiat
Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi
Ylöjärven Kauppahuone Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeemme tilanneiden rekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen
Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Tampere, Helsinki, Hämeenlinna,...
Lue lisää »

Yhteydenotto

Voit halu­tes­sasi täyt­tää yhtey­den­otto­lomak­keen jonka jäl­keen myyn­timme on yhtey­dessä Sinuun noin vii­kon kulu­essa. Kii­reel­li­sissä tapauk­sissa suo­sitte­lemme otta­maan yhtey­den suo­raan myyn­tiimme.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Palvelun laatu

Facebook

Facebook

perjantai 14.6.2019

H&H puhtaudenhallinta

Kuopion porukan perjantaipäivän erilaiset maisemat 😎
Aurinkoista viikonloppua 🌞
... Lue lisääNäytä vähemmän

Lue Facebookissa

keskiviikko 12.6.2019

H&H puhtaudenhallinta

KUOPIO!!!

Nyt pikainen tarve Kuopioon rakennussiivoojalle!
Kyseessä kokoaikainen ja yli vuoden kestävä työmaa!
Jos takataskussa työturvallisuuskortti ja kokemusta rakennustyömaan elämästä, soita heti työnjohdolle, paikka täytetään pian!!
Raili Mykkänen 0447450876
... Lue lisääNäytä vähemmän

Lue Facebookissa

tiistai 4.6.2019

H&H puhtaudenhallinta

Uusimaa ohoi!!

Tarjolla olisi ammattitaitoisille, ripeille ja luotettaville loppusiivoojille pari paikkaa auki!
Työt alkaa elokuun alussa viimeistään Helsingissä ja jatkuu eri kohteissa ympäri pääkaupunki seutua.
Jos omaat kokemusta, taitoa, työturvakortin ja aitoa halua tehdä laadukasta työtä hyvässä porukassa niin laita itsestäsi meiliä työnjohdolle!
Haastattelut aloitetaan pian! 😊
tarja.liikamaa@puhtaudenhallinta.fi
... Lue lisääNäytä vähemmän

Lue Facebookissa
Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.