Uutiset

eGate olosuhdevalvonta mukana SRV:n Keski-Suomen Sairaala Nova -projektissa

  • 139
  •  
  •  


SRV on ottanut käyttöön eGate Smart Building Innovation -palvelun Keski-Suomen Sairaala Nova -projektissa. Tarkoituksena on mitata rakennusvaiheen aikana rakennuksen ilman suhteellista kosteutta ja lämpötilaa työmaan eri lohkoilla. Mittausdata on reaaliaikaisesti ja läpinäkyvästi muun muassa rakennuttajan, rakentajan ja valvontaorganisaatioiden käytössä.

SRV:n laatuvastaava Juha Tihvonen kommentoi asiaa näin: ”Järjestelmän kautta pystyy seuraamaan tehokkaasti laajan rakennusmassan olosuhteita. Reaaliaikainen seuranta ja järjestelmään asetetut hälytysrajat mahdollistavat nopean reagoinnin työmaalla tapahtuviin muutoksiin. Rakennuksen varsinaisen ja väliaikaisen lämmityksen toiminnan tehokkuuden seuranta onnistuu ohjelmalla hyvin, ja poikkeustilanteisiin voidaan puuttua nopeasti.”

Lisätiedot: 
Jarkko Haukijärvi
044-5833410
jarkko.haukijarvi@e-gate.fi

Tampere, Helsinki, Hämeenlinna,...
Lue lisää »

Yhteydenotto

Voit halu­tes­sasi täyt­tää yhtey­den­otto­lomak­keen jonka jäl­keen myyn­timme on yhtey­dessä Sinuun noin vii­kon kulu­essa. Kii­reel­li­sissä tapauk­sissa suo­sitte­lemme otta­maan yhtey­den suo­raan myyn­tiimme.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Palvelun laatu

Facebook

ke marras 14th, 2018

H&H puhtaudenhallinta

Tässä tämän kertainen bonuksen saaja Hannamari! Vuosia on H&H:lle tehnyt hyvää työtä! Iso kiitos ja jatketaan samaan malliin :) ... Lue lisääNäytä vähemmän

Lue Facebookissa
·Jaa

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.