Uutiset

eGate Smart Building Innovation Oy perustettu 4.12.2018

  •  
  •  
  •  

eGate-konseptia on rakennettu vuodesta 2015 muun muassa Business Finland -hankkeena. Projekti on ollut osa H&H Puhtaudenhallinta Länsi-Suomi Oy:n toimintaa. Hankkeen siirtyessä kaupalliseen vaiheeseen on tullut tarve muodostaa sen ympärille oma yhtiö, joka keskittyy eGaten eteenpäin viemiseen sekä Suomessa että myös kansainvälisesti.

eGate Smart Building Innovation Oy rekisteröidään 4.12.2018. Yhtiön toimitusjohtajaksi on valittu Jarkko Haukijärvi. Yhtiön hallituksen muodostavat: Markku MoisioPauli MäkeläPirkka LähteinenJani VähäsöyrinkiLari Maasalo ja Jarkko Haukijärvi.

Yhtiön web-sivut osoitteessa: www.e-gate.fi

Lisätiedot:
Jarkko Haukijärvi
044-5833410
jarkko.haukijarvi@e-gate.fi
www.e-gate.fi

Tampere, Helsinki, Hämeenlinna,...
Lue lisää »

Yhteydenotto

Voit halu­tes­sasi täyt­tää yhtey­den­otto­lomak­keen jonka jäl­keen myyn­timme on yhtey­dessä Sinuun noin vii­kon kulu­essa. Kii­reel­li­sissä tapauk­sissa suo­sitte­lemme otta­maan yhtey­den suo­raan myyn­tiimme.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Palvelun laatu

Facebook

pe joulu 7th, 2018

H&H puhtaudenhallinta

www.siivouspalvelua.fi ... Lue lisääNäytä vähemmän

Lue Facebookissa
·Jaa

to joulu 6th, 2018

H&H puhtaudenhallinta

eGate ja iDiD ovat aloittaneet yhteistyön, jonka avulla työmaiden ja rakennusten olosuhdetiedot saadaan tuotua automaattisesti infonäytöille. Integraatio tuo esim. tiedon betonin kuivumisesta ja muista rakennusaikaisista olosuhteista reaaliajassa työmaan infonäytölle.

Myös esim. koulun tai kunnan muiden rakennusten sisäilman laadun seuranta helpottuu integraation avulla. Lue lisää www.idid.fi/ajankohtaista/posts/2018/december/naeyttaevaeae-olosuhdevalvontaa-ididin-ja-egaten-yh...
... Lue lisääNäytä vähemmän

Lue Facebookissa
·Jaa

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.