Uutiset

H&H Kasvaja-yritysten joukkoon


H&H:n toiminta on ollut viime vuodet kasvu­johteista. Tämä on näky­nyt käytän­nössä uusina toimi­pis­teinä ja -alueina sekä uusina työ­paik­koina koko Suomen laa­jui­sesti. Jatkossa yhtiön toi­minta tulee edel­leen kasva­maan ja laajen­tumaan sekä nykyis­ten että myös inno­vatii­visten smart buiding palve­luiden kehit­tämisen ja kaupal­listamisen myötä.

Kauppalehden mukaan ”Yritys on kas­vanut viimeisen kolmen vuoden aikana merkit­tävästi ja ansain­nut siten paik­kansa Kauppa­lehden Kasvaja-yrityk­senä. Kauppa­lehden Kasvaja-sertifi­kaatin saaneen yri­tyksen liike­vaihto on kolmen vuoden aikana kas­vanut keski­määrin vuosi­tasolla yli 10 pro­sentti­yksik­köä pää­toimiala­luok­kaansa keski­tasoa nopeammin.”

Tampere, Helsinki, Hämeenlinna,...
Lue lisää »

Yhteydenotto

Voit halu­tes­sasi täyt­tää yhtey­den­otto­lomak­keen jonka jäl­keen myyn­timme on yhtey­dessä Sinuun noin vii­kon kulu­essa. Kii­reel­li­sissä tapauk­sissa suo­sitte­lemme otta­maan yhtey­den suo­raan myyn­tiimme.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Puhelin (pakollinen)

    Palvelun laatu

    Facebook

    tiistai 30.5.2023

    H&H Rakennuslogistiikka
    H&H:n päivitetyt yhteystiedot löydät täältä:hhrakennuslogistiikka.fi/yhteystiedot/ ... Näytä enemmänNäytä vähemmän
    Lue Facebookissa
    Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.